cz-805

Moderátoři: Leda, Zaměstnanci

cz-805

Příspěvekod alwarez » čtv úno 18, 2010 6:54 am

http://www.novinky.cz/ekonomika/192481- ... brode.html
Prominte zase jsem dostal "flash back" kdyz ctu tento nesmysl . Roku 1978 jsem se ocitl v pakarne a najednou jsem se dozvedel,ze NATO na nas zautoci kazdou minutu a tak jedem,jedem bazanti. Pak jsme vyfasovali vz-58 sapik a bylo nam receno ,ze tohle je nejlepsi zbran na svete a ja zauvazoval jak to muze byt nejlepsi zbran, kdyz ten krap je 20 let stary ,odpoved byla zavri zobak bazante , mam dojem ze pak vsichni slyseli moji poznamku ,ze i muj deda mel na svem Mauseru -98 namontovan dalekohled ,kdyz pytlacil za rakouska uherska!!
No ted tento nesmysl u teto zbrane ctu opetovne ,nejlepsi zbran na svete. Ja se tloukl po gun-shows asi pred 15 lety a tam dealer mel M-16 co mela vymenitelne raze na mozna 5 ruznych patron a on mi vypravel ,ze m-16 je universalni zbran co muze byt premenena na ruzne druhy kalibru atd no bylo to velmi zajimave pred temi 15lety. Tak cechacsi nevymysleli nic noveho pouze se dostali na uroven co tady bylo pred 15 lety. Tez si vzpominam ,ze jsem si asi hodinu hral s vymenovanim kalibru no dealer byl moc fajn.Na druhe strane dnes se neni treba bat /moc bat/ techto pusek ,nebot ty kulky neguji ruzne neprustrelne vesty vojaku a tak musi zasahnout nechranene misto na tele jako za stredoveku u rytiru sipky z kusi . Jsem rad ,ze zacala doba multi kalibru!!!
alwarez
Newbie
Newbie

Příspěvekod babuc » pon srp 02, 2010 7:56 pm

Co , prosím tě, dělal děda s s dalekohledem v nepřátelském zákopu????? Nějak nechápu. Jistě, účelem je komentovat vše, co jde a neohrozí. Pokud děda pytlačil, nechť je mu země lehká ale pomlouvat jej nemusíš. Kosa byla skvělý sapík, měla málo chyb a moderní ruské zbraně , tiché a účinné z něj vycházejí. Nejdříve pochop souvislosti, prosím a pak piš.
Sám jsi tu dobu nepochopil či nezažil a tak dýchej zdravý přítomný vzduch a buď šťastný!
babuc
Newbie
Newbie

Příspěvekod alwarez » stř srp 04, 2010 7:37 am

Vsechny vojenske zbrane musi mit schopnost byt lehce prestavitelne na ruzne patrony a raze tak jako je M-16 vsechny zbrane teto rodiny to je pozadavek dnesniho militarismu mit universalni zbrane .
alwarez
Newbie
Newbie

Příspěvekod babuc » stř pro 01, 2010 9:52 pm

Nesmíš tolik číst brakovou nato literaturu.
Je požadavek na neslučitelnost ráží dle bojujících stran....
Nejsi ty naťácký plánovač? Vlk v rouše beránčím?
babuc
Newbie
Newbie

Zpět na Zbraně